Kategorier
🇮🇷

Irans avslöjade kvinnor avslöjar islams förtryck.

Ursprungligen publicerad på mickecarlssonsblog om nutidens dårskap: Så länge ett lands regim ”bara” mördar innanför landsgränserna… … mumlar godhetsknarkarna tyst. När den tidigare kommunisten och KGB-översten Putin anföll Ukraina vaknade godhetsknarkarna till och vapen sändes till Ukraina. När Irans muslimska revolutionsgarde och poliser våldtar, skjuter och mördar iranska barn och kvinnor, mumlas det bara…

Irans avslöjade kvinnor avslöjar islams förtryck.

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s