Kategorier
پست ایده

Jag är inte Kafka — هنر و ادبیات

Jag är inte Kafka — هنر و ادبیات Jag är inte Kafka — هنر و ادبیات ute på gatan 🔥 flera bilar i Iran 🇮🇷 och 🌉 mellan ⛅ Karima ö 💥 med en 🚛. Krig för självstyre nationalisterna växer varje dag i politik men den skrämmande hot pågick exakt i Kafkas 🌆 Prags mötet […]

Jag är inte Kafka — هنر و ادبیات

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s