Kategorier
پیک

فرارویی جنبش اعتراضی

جنبش دمکراتیک مردم ایران به پیروزی خویش نزدیک شده است اما نباید پارامتر های سیاسی که نظام در حال ریزش و سقوط در پیش گرفته است را نادیده گرفت. تفرقه و نفاق نیروی اسلامی با پاتک های مدافعین ولایت استبدادی جمهوری اسلامی زهری و برای بقا به هر سویی متوسل می شود. شایان ذکر است […]

فرارویی جنبش اعتراضی

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s