Kategorier
فرهنگ و هنر

چه نویسی ای دل که غزل شروه را یکی مجنون صدای ماه جهان نیس — Isak Najmeddin Isak

در باب آزادی گفتار و نوشتار گفتمان شفاهی روی داد شتاب لحظه ای است که ناگه زبان از دهان می رباید و آوا وی پی نوشتن حسرتی است که شرق خویش را در عرفان پوشیده تا مگر عقل از عشق غفلت کلامی ورزد و جهل بیان را در رفتار و نگاه همی خشم خیش زد […] […]

چه نویسی ای دل که غزل شروه را یکی مجنون صدای ماه جهان نیس — Isak Najmeddin Isak

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s