Kategorier
Okategoriserade

Schweiz – här kommer vi! — Halloj världen! — Dage 🕚 APRIL

När du läser detta så är vi redan framme i Schweiz. Förutsatt att allt har gått som det ska. Historien att det blev en resa hit på påsklovet just i år är mer än lovligt invecklad. Det började förra sommaren med en voucher från SAS från en inställd resa hem från Mallorca under pandemins första […] […]

Schweiz – här kommer vi! — Halloj världen! — Dage 🕚 APRIL

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”Schweiz – här kommer vi! — Halloj världen! — Dage 🕚 APRIL”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s