Kategorier
نامه های ناخوانا

Ukraine’s skies, or: Teddy bears

An ekphrastic poem A crystalline Art: ‘Daddy’s girl’ by Vika Muse Papa, do you remember our clouds that looked like giant teddy bears? Though I fled Ukraine weeks ago, our dear teddy bears followed me here. Do you still look up at Ukraine’s skies? I know our bears are watching you. I know because when […]

Ukraine’s skies, or: Teddy bears

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s