Kategorier
پیک

بیانیه

شبکه همیاری و همبستگی زنان افغانستان و ایران کمپین بین المللی همبستگی  زنان افغانستان و ایران بیانیه: بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان، که هرگز انتخاب مردم در افغانستان نبود و نیست، بازگردندان این گانگسترهای سیاسی – اسلامی عصر جاهلیت پس از بیست سال به قدرت و خراب شدنش بر فراز سر مردم و  بخصوص زنان و دختران در […]

بیانیه

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s