Kategorier
صلح

 دیوار اعتماد میان

اعراب و امریکا فرو ریخته یونگه ولت ترجمه رضا نافعی آمار دیدار از سایت تا کنون 4,813,502 ترجمه 1294 کشورهای عربی تمایلی به محکوم کردن تهاجم روسیه به اوکراین ندارند  .حتی برغم  آنکه اکثریت 22 عضو اتحادیه عرب از قطعنامه مطروحه در مجمع عمومی سازمان ملل در 2 مارس حمایت کردند، تصور غالب این است […]

 دیوار اعتماد میان

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s