Kategorier
پیک

Close Your Eyes – a poem by Paul Vincent Cannon

Image: Surreal Sea Fantasy by seanwareing at pixabay.com “Imagination is the only weapon in the war against reality.” Lewis Carrol Close Your Eyes The world needs to lie down and rest awhile, to let the weight of days past settle, allowing us to float into dreams of unknowing, to wander into imaginations wild, to let […]

Close Your Eyes – a poem by Paul Vincent Cannon

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”Close Your Eyes – a poem by Paul Vincent Cannon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s