Kategorier
پیک

تولد رسانه ای جدید: جامعه دوم

جامعه دوم جایی برای شنیدن روایت و صدای محذوفان تولد: ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ این رسانه دیروز متولد شده است. دوستان خود را دعوت کنید تا به ما بیپیوندند.  حتما با دردسرهای  شروع یک رسانه که مدیران آن مجبورند گمنام بمانند آشنا هستید. اگر هر کدام از شما فقط یک نفر به کانال اضافه کنید شمار همراهان تا […]

تولد رسانه ای جدید: جامعه دوم

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Ett svar på ”تولد رسانه ای جدید: جامعه دوم”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s