Kategorier
پیک

DEL2 – Lars Bern om finansintressena bakom Covid-19. Fjärde Statsmakten 116. — ulsansblogg

Se videon här. Detta är andra delen I programmet med Lars Bern om finansintressena bakom Covid-19. Lars Bern ger sin bild av varför det har blivit så viktigt att alla måste vaccinera sig i ett samtal med Mikael Willgert De enormt kapitalstarka spelarna på börsen är ständigt ”insiders” enligt Lars Bern. Genom att de finansintressen […] […]

DEL2 – Lars Bern om finansintressena bakom Covid-19. Fjärde Statsmakten 116. — ulsansblogg

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s