Kategorier
پیک

ANDERS LEION: Blicken — DET GODA SAMHÄLLET

Vad betyder denna blick?  Och vad betyder denna välbekanta scen med Magdalena Andersson i ordväxling med talmannen?  Så här sammanfattar det vänligt inställda Aftonbladet: ” SVT har redan byggt ett program kring hennes beryktade kompromisslöshet och vilja av stål. Enligt anonyma kollegor är hon ´rak i alla lägen´ och tycker tydligen att hon ´alltid har rätt. ´Sammanbiten´ […] […]

ANDERS LEION: Blicken — DET GODA SAMHÄLLET

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s