Kategorier
Gilra

Beach Walk

Indigo light,infinity,dancing at night,hypnotizing.Calling your friend,aquamarine,vibe has no endshimmering scene. Burnt orange sprite,filled with such joy,shining so bright,like a new toy.Yellow insight,heard inner voice,life is alright,each paths a choice. Emerald streams,misting red seeds,glistening dreams,at lightning speed.Desires gleam,implanting needs,spirit supreme,follow the lead. Cotton candyhearts are so sweet,soft and fluffy,warm hearts all meet,songs are dandy,melody treats,steps feel […]

Beach Walk

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s