Kategorier
Gilra

En främling i min egen främmande hjärna?

Jag känner mig som en främling i min egen främmande hjärna. Så känns det verkligen ibland. Det är svårt att förklara, men det är komplext, antar jag. Det är så mycket jag vill skriva. Tankarna bara rusar inom mig. Idé efter idé efter idé. Det är kul, men blir jobbigt ibland. Speciellt när jag inte […]

En främling i min egen främmande hjärna?

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s