Kategorier
پیک

آمارقربانیان کرونا بیش از ۴۷۴هزار و ۸۰۰نفر در۵۴۷شهرایران — شبکه خبری بگونه

جمعه ۲۱آبان۱۴۰۰ / آمار  قربانیان  کرونا در ۵۴۷شهر از ۴۷۴هزار و ۸۰۰نفر بیشتر است. در آذربایجان غربی به ۱۷۶۵۸نفر، در اردبیل به ۵۹۴۰نفر، در اصفهان به ۳۲۴۲۰نفر، در ایلام به ۴۵۲۳نفر، در تهران به ۱۱۱۴۱۵نفر، در خراسان رضوی به ۳۸۷۷۵نفر، در خوزستان به ۲۸۹۸۰نفر، در کرمان به ۱۲۶۷۲نفر، در کرمانشاه به ۸۸۰۹نفر، در گلستان به […] […]

آمارقربانیان کرونا بیش از ۴۷۴هزار و ۸۰۰نفر در۵۴۷شهرایران — شبکه خبری بگونه

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s