Kategorier
پست ایده

Up North… nochmal der schoene Herbst!

… und ja ich weiss, auch anderswo ist der Herbst schoen!!! Aber nachdem bei mir eventuell bald und sehr lange weisse Bilder kommen werden, muss ich diese herrlichen Farben ganz einfach nochmal zeigen! Anfangen moechte ich aber mit einer Collage von diversen ”Hexen”, die im Rahmen eines Wettbewerbs von La Minerve ueberall im Ort anzutreffen […]

Up North… nochmal der schoene Herbst!

Av Isak Bath Ewaz

Enligt persiska almanacka född jag 5e.juni 1963 i Iran. det var sommar. .Men jag kunde inte överleva i detta ladet som jag född i. kränkningar omänskliga lag och ordning väck min avsky känslor mot mitt moder land men jag valde kämpa för att förändra tillsammans med övriga befolkningen som blev lika dåligt och barbarisk behandlades av ett system som beskrev modern. ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s